Pitbullul Grindeanu rezista si obtine 5467 de match-uri pe Tinder

Cu cateva luni in urma Liviu Dragnea si-a luat un animal de companie. El, l-a achizionat la doar cateva saptamani de la nastere, crezand ca o sa cumpere un Pechinez. Cum nu prea se pricipe la alesul cainilor sau la politica, Dragnea a facut eroarea de a achizitiona un Pitbull, in loc de pechinez.

Deja la 6 luni, Pitbull-ul a inceput sa-si arate coltii. Este vorba despre nimeni altul decat Sorin Grindeanu.

Dandu-si seama de eroarea pe care a facut-o, Dragnea a hotarat sa schimbe cainele cu un pechinez si i-a cerut demisia din postura de Prim Ministru al Romaniei . Insa, intre timp lui Grindeanu i-a crescut cojonesul si a dat in calitate de Prim Ministru, o ordonanta de urgenta peste noapte. A hotarat sa se elibereze de stapanul lui, Dragnea. Daca pana acum obisnuia sa il pupe in fund, de data asta si-a aratat calitatile de Pitbull si l-a muscat de fund pe Dragnea.

“Nu-mi dau demisia” au fost vorbele Pitbullului Grindeanu, care i-a interzis lui Dragnea sa mai aiba alte animale de companie, cerandu-i demisia lui Dragnea.

Astfel, Pitbullul Grindeanu a devenit viral pe internet, iar popularitatea sa a crescut maxim printre romani.

In mai putin de 24 ore a reusit sa obtina 5467 de match-uri pe Tinder, 1234 de Super Like-uri, numarul de like-uri de pe pagina de facebook a crescut cu 567%, atingand 50.000 de like-uri. A mai obtinut 3567 de followeri pe instagram si 2312 pe snapchat. De asemenea, filmarea cand l-a muscat pe Dragnea de fund a devenit virala atingand 13 milioane de vizualizari pe facebook si youtube.

Pe langa sustinerea online, Pitbullul Grindeanu a beneficiat si de sustinere in Piata Victoriei. 7 catele din comuna Sanpetru Mare si 3 catei din comuna Peciu Nou s-au adunat in Piata Victoriei pentru a-i cere lui Grindeanu sa nu-si dea demisia.

Fenomenul nu s-a oprit aici. Marele istoric si publicist roman, Valentin Adam, s-a hotarat sa faca o recenzie a gestului lui Grindeanu.

Atentia lui Grindeanu a ajuns si in presa internationala. Auzind de gestul acestuia, marii regizor ai lumii, Steven Spielberg si Clint Eastwood i-au cerut lui Grindeanu sa joace in filmele lor. “Grindeanu vs Dragnea” (dupa “Batman vs Superman”) si “Sorin Grindeanu: 008” (dupa “James Bond”), sunt doar cateva din filmele ce vor aparea in vara anului acesta.

Aceasta informatie 100% sincera v-a fost oferita in exclusivitate de Alexandru Combei.

 

 

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *